Projektstyringsværktøjer

Skal du styre et projekt eller ønsker du bare mere overblik over hvordan tingene udvikler sig? Nedenunder har vi samlet en håndfuld af de mest brugte projektstyringsværktøjer. Vi håber du finder hjælp. Har du nogle redskaber, som kan hjælpe andre? Send dem til os her.

Canvasplanner - Projektstyringsværktøjer

Canvasplanner

Canvasplanner er et visuelt projektstyringsværktøjer, der går imod de mere klassiske projektstyringsværktøjer som Podio og trello. Du har et fleksibelt board, som du planlægger ud fra.

Læs mere

BaseCamp - Projektstyringsværktøjer

Basecamp

Basecamp har eksisteret i over 12 år og mere end 100.000 virksomheder har adopteret deres værktøj. Deres interface er meget simpelt og indeholder en masse lækre features til at håndtere ens projekt.

Læs mere

Podio - Projektstyringsværktøjer

Podio

Podio samler alt på et sted og det er muligt at tilpasse dit board ned til mindste detalje. Derudover kan Podio integreres med bl.a. Dropbox, Zendesk og mange flere.

Læs mere

Teamgantt - Projektstyringsværktøjer

Teamgantt

Alle kender et Gantt Chart! Teamgantt er det bedste online Gantt Chart software på markedet med kunder i over 60 lande og et mega lækkert workflow.

Læs mere

Asana - Projektstyringsværktøjer

Asana

Asana er et af de mere brugte projektstyringsværktøjer på markedet. De har et rigtig lækkert interface, med et ton features og muligheder for at integrere andre produkter.

Læs mere

Google - Projektstyringsværktøjer

Google Drive

Google Drive er en klassiker. Hvis du ikke allerede vidste det, så tilbyder Google 15 GB gratis lageringsplads. Du kan bruge Drive til at holde styr på alle jeres dokumenter og filer.

Læs mere

Dropbox - Projektstyringsværktøjer

Dropbox

Dropbox er også en klassiker. Dropbox tilbyder den helt samme funktion som Google Drive. Dog starter man med meget mindre lageringsplads på Dropbox.

Læs mere

Grouproom - Projektstyringsværktøjer

Grouproom

Grouproom er et mindre visuelt lækkert projektstyringsværktøjer, men det har nogle fede features, der gør det nemt at holde styr på teams, der er spredt i flere forskellige afdelinger, virksomheder og lande.

Læs mere

Wrike - Projektstyringsværktøjer

Wrike

Wrike er et virkeligt lækkert værktøj, der har specialtilpasset løsninger til produkt teams, markedsførings teams etc. Derudover indeholder deres værktøj mange features og muligheden for integration med andre produkter.

Læs mere

Trello - Projektstyringsværktøjer

Trello

Trello er et rigtig godt værktøj, hvis du ønsker at tage udgangspunkt i et kanban board eller ligende. Du kan tilføje så mange boards du ønsker. Trello kan rigtig hurtigt blive uoverskueligt, hvis du har for mange punkter på din liste.

Læs mere

Teamwork - projektstyringsværktøjer

Teamwork

Teamwork er et af de mere anerkendte projektstyringsværktøjer med over 2.5 millioner brugere. Deres software giver mulighed for nemt og visuelt at holde styr på hvad folk laver. Det hele kan kobles sammen med din kalender og over 30 andre servicer. Det er gratis de første 30 dage.

Læs mere