Navnegenerator

De fleste iværksættere kender det at have idéen, men ikke vide hvad de skal kalde virksomheden! Og når navnet er fundet, har en anden skiderik allerede købt domænet. Vi har samlet en håndfuld redskaber, du kan bruge til at finde dit nye virksomhedsnavn. MEN! Inden du går i gang med at brainstorm, vil vi anbefale, at du ser denne video ‘How to name your startup’. Vi håber du finder hjælp og kan bruge redskaberne. Har du nogle redskaber, som kan hjælpe andre? Send dem til os her.

naminum - navnegenerator

Naminum

Naminum fungere på den måde, at du indtaster ét eller flere ord, som systemet efterfølgende bruger til at danne en masse forskellige kombinationer af sætninger med de indtastede ord.

Læs mere

namemesh - navnegenerator

Namemesh

Namemesh fungere på samme måde som Naminum, ved at du indtaster ét eller flere ord, som bliver kombineret til en masse mulige navne. Namemesh præsentere efterfølgende resultatet i 8 forskellige kolonner, alt efter om det er et common name, new name, short name, funny name etc.

Læs mere

namechk - Navnegenerator

Namechk

Når du har fundet navnet til dit nye startup, kan det anbefales at bruge Namechk til at tjekke tilgængligheden. Du indtaster navnet og trykker søg. Herefter søger Namechk om navnet er tilgænglig som domæne og om navnet er tilgænglig på de mange forskellige sociale medier. Du kan spare rigtig meget tid ved dette.

Læs mere

knowem - Navnegenerator

Knowem

Knowem fungere på helt samme måde som Namechk. Knowem tilbyder bare den ekstra service, at de efter søgning kan oprette de mange profiler for dig. Noget du kan spare en del tid på, men det koster.

Læs mere

Dock name - Navnegenerator

Dock Name

Dock Name er en crowdsourcing service, der hjælper startups med at finde et domæne navn. Det fungere på den måde, at du først beskriver dit startup/produkt, herefter kan andre mennesker komme med forslag til et domæne.

Læs mere

namerobot - Navnegenerator

Namerobot

Namerobot er en robot, der hjælper dig med at finde det rigtige navn til din virksomhed. Deres service fungere på den måde, at du logger ind og derefter vælger den pakke, der passer dine behov bedst. Herefter kommer Namerobot med forskellige forslag, ud fra det du har oplyst.

Læs mere

panabee - Navnegenerator

Panabee

Panabee fungere på samme måde som Naminum. Du indtaster ét eller flere ord og trykker søg. Herefter kombinere deres system de forskellige ord til mulige navne og viser om domænet er ledigt.

Læs mere

brandbucket - Navnegenerator

Brandbucket

Brandbucket er en markedsplads for ‘creative business names’, hvor du har mulighed for at købe og sælge navne på deres side. Siden kan også bruges til inspiration. Hvis du ikke har råd til et navn på Brandbucket, kan du få en af de andre sider til at finde på andre kombinationer med bogstaverne.

Læs mere

trademarkia - Navnegenerator

Trademarkia

Når du har fundet navnet til dit startup, kan det være en god idé at undersøge, om andre har trademark rettigheder over navnet. Til dette kan du bruge Trademarkia.

Læs mere

OneLook - Navnegenerator

One Look

One Look Reverse Dictionary fungere på den måde, at du indtaster et ord og trykker søg. Herefter finder ordbogen relaterede ord til det ord du søgte efter. One Look er rigtig god, hvis du sidder fast og har brug for at tænke i nye baner.

Læs mere