Brugerundersøgelse

Vi har samlet en liste over redskaber, hvor du kan lave online spørgeskemaundersøgelser, quizzes, rapporter og meget mere. Vi håber du kan bruge redskaberne næste gang, du skal indsamle feedback fra din brugere eller måske teste et helt nyt koncept. Vi håber du finder hjælp og inspiration. Har du nogle redskaber, som kan hjælpe andre? Send dem til os her.

Brugerundersøgelse

Google sheets

Google Sheets er en del af google drive, som du kan tilgå gratis ved at oprette en google konto. Google Sheets er et forholdsvis nemt redskab til at opsætte og distribuere et spørgeskema. Hvis du skal nørde med dataen fra din undersøgelse, er Google Sheets ikke det bedste valg, da dataen bliver eksporteret i et excel-ark, hvor du ikke har mulighed for at lave krydsninger.

Læs mere

Brugerundersøgelse

Polldaddy

Polldaddy er andet super nemt online redskab til at fremstille; spørgeskemaer, ratings og quizzes. Polldaddy har en gratis pakke, hvor der dog er nogle begrænsninger, men noget du sagtens kan leve med. Polldaddy har kunder som LEGO, IBM og BBC. Deres redskab har mange muligheder for at lave en dybere analyse af ens data efterfølgende.

Læs mere

Brugerundersøgelse

SurveyGizmo (Vi anbefaler)

SurveyGizmo er fyldt med features og du kan oprette dig gratis. Det kommer dog med nogle begrænsninger, men noget du sagtens kan leve med. Der er massere af muligheder for oprettelse af spørgeskemaundersøgelser, rapporter etc. samt efterfølgende at analysere på dataen. Deres kunder er virksomheder som; Disney, FedEx og Microsoft.

Læs mere

Brugerundersøgelse

SurveyMonkey

Survey er en af de mest brugte online redskaber til at fremstille spørgeskemaer og andre former for surveys. Det er muligt at oprette en gratis konto og opgradere efter behov. Der er massere af muligheder for at analysere den indsamlede data efterfølgende.

Læs mere

Brugerundersøgelse

Typeform (Vi anbefaler til de mere visuelle)

Typeform har lavet en løsning, der får alle de andre redskaber til at se kedelige ud. Udover at tilbyde muligheden for at lave spørgeskemaer, etc. Har du mulighed for at oprette sign-up sheets, lead generation og registreringsformer. Det er muligt at komme i gang gratis med basic pakken.

Læs mere

Brugerundersøgelse

Qualtrics

Qualtrics er endnu et fantastisk redskab til at indsamle feedback, spørgskemaundersøgelser, medarbejder træning, lead optimering, etc. Deres redskab har over 100 indbygget features. Det er nemt og gratis at komme i gang, men det kræver dog, at man bruger noget tid til at sætte sig ind i de mange features.

Læs mere

Brugerundersøgelse

Formstack

Er af samme type som Typeform, men slet ikke lige så cool. Formstack indeholder stort set de samme funktioner som alle de andre redskaber. Formstack har yderligere gjort det muligt at integrere over 40 forskellige web apps til ens form. Desværre tilbyder Formstack kun en 14 dags gratis prøveperiode.

Læs mere

Brugerundersøgelse

Surveypal

Med Surveypal kan du udover at fremstille spørgeskemaundersøgelser også bruges deres løsning til at skaffe in-site feedback fra dine kunder. Deres løsning er rigtig professionel og indeholder et ton af fede funktioner. Det er muligt at integrer Surveypal med Zendesk, SAP etc. Sidst men ikke mindst, kan du oprette en gratis konto.

Læs mere