Analyseredskaber

Skal du udvikle et produkt eller optimere dine salgsprocesser, kræver det data omkring dine brugere. Derfor er analyseredskaber et ‘must-have’. Vi har samlet en håndfuld af de mest brugte analyseredskaber til web og app. Har du nogle analyseredskaber, som kan hjælpe andre? Send dem til os her.

Crazyegg

Crazyegg kan på baggrund af data omkring dine brugere fra Google Analytics lave heatmaps, confetti, scrollmaps og overlay, som du kan bruge til at optimere din hjemmeside.

Læs mere

Gooddata Logo

Good data

Good data tilbyder et skræddersyet analyse setup. Deres analyseredskab giver mulighed for at skabe forskellige data produkter i form af rapporter etc. 42 % af Fortune 500 companies bruger Good data.

Læs mere

Kissmetrics Logo

KISS Metrics

KISS Metrics lader dig track og analysere dine digitale markedsførings performance for bedre at kunne optimere dem ift. dine segmenter.

Læs mere

Mixpanel Logo

Mix panel

Mix panel skriver at de er den mest avanceret platform til at track og analyser mobil og web aktivitet. Deres analyseredskab kommer med et ton fede build in features.

Læs mere

Google Analytics Logo

(Vi anbefaler) Google analytic

Google analytic er en klassiker og nok det mest kendte program til webanalyse. Det er nemt at komme i gang og giver massere af data om dine brugere.

Læs mere

hi-conversion Logo

HiConversion

HiConversion er et analyseredskab til at forstå og optimere kundeoplevelsen i ens webshop. Det er gratis at komme i gang.

Læs mere

Tableau Logo

Tableau

Tableau er et rigtig godt analyseredskab, hvis du gerne vil dele dine data sikkert med andre. Det er nemt at gøre dataen visuel og det hele gemmes på en sikker server.

Læs mere

Appannie

Appannie er et analyseredskab til mobilapplikationer og tilbyder App Store analyse, Markedførings analyse og In-App analyse.

Læs mere

Domo

Domo Business Cloud analyseredskab giver rigtig mange muligheder for at forbinde forskellig data for bagefter at fremvise det visuelt. Det er realtime og fungere også på mobil. Bliver brugt af flere store virksomheder så som MasterCard, DHL og ebay.

Læs mere

(Vi anbefaler) Woopra

Woopra er et mega sejt analyseredskab, der skaber en profil for hver eneste bruger, som besøger din hjemmeside. Du har efterfølgende mulighed for at følge brugernes aktivitet i real-tid. Derudover har de et rigtig godt analyseredskab til optimering af funnels. Det er muligt at integrere Woopra med over 20 forskellige redskaber.

Læs mere

Piwik

Piwik er den førende open-source analyse platform på markedet. Du kan download Piwik og host det på din egen server eller få det hostet hos Piwik. Det er muligt at integrere Piwik med e-handelsplatforme som Magento og Prestashop.

Læs mere

Segment

Segment er et analyseredskab, der kun samler data på din hjemmeside. Efterfølgende gør den dataen klar til at kunne blive eksporteret til et af de mange integrationsprogrammer, så som Google Analytics, KISS metrics, Mixpanel.

Læs mere

Grow

Grow er et analyseredskab til små og mellem store virksomheder, der ønsker at kunne customize deres data og få det præsenteret visuelt. Derudover kan Grow integreres med servicer så som mailchimp, dropbox og google analytics.

Læs mere

Splitmetrics

Splitmetrics er en A/B tester til din mobilapplikation. Splitmetrics hjælper dig med at finde ud af, hvad der virker og hvad der får brugerne til at trykke download. Derudover kan den lave analyse på din app store placering og sammenligne dig med konkurrenter inden for samme kategori.

Læs mere

Snaplytics

Snaplytics er verdens bedste analyseplatform til snapchat. Deres service giver dig overblik over hvad der virker og hvad du skal ændre for at øge din konvertering.

Læs mere